Download het gratis e-book

Wat leuk dat je interesse hebt om een prentenboek te schrijven. Omdat ik deze passie met je deel en ondertussen al vier prentenboek heb uitgegeven, deel ik nu graag mijn kennis met jou. Om een eerste start te kunnen maken met jouw kinderboek heb ik alles wat je nodig hebt om te kunnen beginnen in dit e-book beschreven.

Ik vind het ontzettend leuk te horen van jou of het je geholpen heeft een begin te maken met jouw eigen kinderboek. Heb je na het lezen van het e-book toch nog vragen, dan kun je me natuurlijk altijd een mailtje sturen.

Ook als je het best nog wel een beetje eng vindt om alleen te beginnen, dan help ik je graag verder bij jouw publiceeravontuur!

Ben je nieuwsgierig naar de boeken die ik ondertussen al heb uitgegeven? Klik dan nog even door naar deze pagina.

Download hier het gratis -ebook 'Publiceer je eigen prentenboek'

Loop je al heel lang met een idee rond voor een prentenboek? Wil je graag een illustratie laten maken voor een speciale gelegenheid en je vindt mijn stijl helemaal geweldig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord graag als je vragen.

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten