Degene die het moeilijkste is om van te houden,
heeft het juist het hardste nodig

‘Help…’ piept een stemmetje. ‘Help…hier beneden,’ jammert het stemmetje. ‘ik hang hier.’ Victor kijkt verbaasd naar beneden, waar een verdrietig spinnetje ondersteboven aan z’n spinnendraadje bungelt.
‘Wat is er met jou gebeurd?’ vraagt Victor.
Sita Spin zucht moedeloos. ‘Ik heb acht poten,’, ze wiebelt met al haar acht voetjes. ‘maar die zitten nu allemaal in de knoop.’
Victor vliegt onderzoekend een paar rondjes om Sita heen, zoekend naar een oplossing om Sita weer uit de knoop te krijgen.
‘Iedereen is bang is voor mij,’ zegt Sita sip, ‘Ik hoopte dat als ik vier voetjes zou verstoppen, niemand meer bang voor mij zou zijn.’
‘Zo eng zien ze er toch niet uit? Alleen een beetje harig.’ merkt Victor op die een beetje zus en een beetje zo doet, zodat plots al haar pootjes uit de knoop zijn. Hoera, het is gelukt!

Sita vliegt Victor om zijn nek en geeft hem een dikke knuffel. Eerst schrikt Victor heel even maar als hij merkt dat Sita hem niet wil opeten, geeft hij haar een dikke knuffel terug. Sita heeft er van nu af aan een vriendje bij!

Loop je al heel lang met een idee rond voor een prentenboek? Wil je graag een illustratie laten maken voor een speciale gelegenheid en je vindt mijn stijl helemaal geweldig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord graag als je vragen.

Loading

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten