What you think, you create, what you feel, you attract, what you imagine you become

What you think, you create, what you feel, you attract, what you imagine you become

Lila kijkt met verwondering naar Paddy. De panda zit nu al uren in het gras met zijn ogen dicht te mediteren.
Lila houdt haar kopje even schuin. Misschien slaapt hij gewoon. Panda’s staan nou niet echt bekend om hun energieke karakter. Daarom zijn ze ook zulke goede vrienden. Hij is de kalmte in haar storm.
‘Paddy?’ tjilpt Lila uiteindelijk, ‘Paddy, slaap je?’ Paddy geeft alleen een monotome brom, waaruit Lila kan opmaken dat hij niet slaapt.
‘Paddy, wat ben je aan het doen? Gaat dit nog lang duren? Ik verveel me. We zouden vandaag toch samen naar het meer gaan?’
Lila zucht dramatisch diep. ‘Paddy!’ tjilpt ze dan geirriteerd.
Paddy opent zijn ogen en glimlacht. ‘Kalm, Lila, ik ben bezig om net zo
gekleurd te worden als jij. Ik vind mijn zwart-witte kleur maar saai.’
Lila kijkt hem bedenkelijk aan. Kalm legt Paddy zijn logica aan haar uit. ‘Ik heb geleerd, dat wat je denkt, dat creëer je, wat je voelt, dat trekt je aan, en wat je je voorstelt, dat word je. Ik stel me voor, dat ik nu een regenboogpanda ben geworden. Heeft het gewerkt? Paddy kijkt haar hoopvol aan. ‘Paddy voor mij ben je de meest kleurrijke panda die ik ooit ben tegengekomen!’ tjilpt Lila, ‘en nu hopperdepop mee naar het meer!’

Loop je al heel lang met een idee rond voor een prentenboek? Wil je graag een illustratie laten maken voor een speciale gelegenheid en je vindt mijn stijl helemaal geweldig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord graag als je vragen.

Loading

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten