Its almost worth going away  because it’s so lovely coming back

Its almost worth going away
because it’s so lovely coming back

‘Moet je echt gaan?’ piept Moira de kleine veldmuis. ‘Ik blijf toch ook hier? Als het echt koud wordt dan kun je in mijn warme holletje schuilen.’ Ze kijkt verdrietig. Ze vindt het helemaal niet leuk dat haar beste vriendinnetje vertrekt. Morgan en Moira speelden elke dag verstoppertje. Morgan was er altijd veel beter in want geweest omdat ze vanuit de lucht alles veel beter kon zien.
‘Morgan…’, roept morgan’s moeder, ‘we moeten nu toch echt vertrekken.’
Moira en Morgan kijken elkaar verdrietig aan. ‘Ik ga je vreselijk missen.’ snikt Morgan. ‘Ik jou ook.’ mompelt Moira.
Dan verschijnt er ineens een magere glimlach op het gezicht van Morgan. ‘Ik kom terug. Echt. Ik beloof het!’ Moira knikt, niet echt overtuigd van de belofte. ‘En wanneer ik weer terug ben, gaan we weer verstoppertje spelen, en tikkertje en we gaan samen op zoek naar lekkere besjes.’ Morgan probeert haar beste vriendinnetje op te vrolijken.
‘Het is bijna de moeite waard om weg te gaan, omdat het zo leuk is om weer terug te komen.’ Ze geven elkaar een dikke knuffel. Dan is het echt tijd om weg te vliegen. Moira kijkt de vogels na en hoopt dat de winter maar snel voorbij is.

Loop je al heel lang met een idee rond voor een prentenboek? Wil je graag een illustratie laten maken voor een speciale gelegenheid en je vindt mijn stijl helemaal geweldig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord graag als je vragen.

Loading

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten