The day I met you was the beginning of everything

The day I met you was the beginning of everything

Maya en Dima lopen samen door het bos. ‘Dima, kun jij je nog herinneren wat je deed, voordat je mij ontmoette?’
Dima moet even flink nadenken. ‘Ik kan me dat eigenlijk niet meer zo goed herinneren. Ik denk dat ik hele dagen sliep in mijn grot.’ mompelt hij in gedachten.
Maya knikt. ‘Want weet je wat nou zo gek is? Ik kan me echt niet meer herinneren wat ik toen hele dagen deed, voordat ik jou ontmoette.’
De unieke vrienschap tussen Dima en Maya, verbaast iedereen. De enorme beer en het kleine muisje zijn altijd samen, waar ze ook heen gaan. Hun leven is nooit saai en ze vervelen zich nooit. Is het niet Dima die met een geweldig plan komt, dan is het wel Maya die weer een nieuw stukje van de wereld wil zien. Waar ze ook heen gaan en wat ze ook doen, ze hebben nooit ruzie over de plannen die ze maken.
‘Dima?’ gaat Maya weer verder als Dima haar op zijn schouder zet, omdat hij vindt dat ze haar kleine pootjes wel wat rust mag gunnen. ‘Dima, dus eigenlijk was de dag dat ik jou ontmoette, het begin van alles.’ lacht Maya. Vanuit zijn ooghoeken kijkt Dima naar het kleine filosofische muisje op zijn schouder, met wie hij het helemaal eens is.

Loop je al heel lang met een idee rond voor een prentenboek? Wil je graag een illustratie laten maken voor een speciale gelegenheid en je vindt mijn stijl helemaal geweldig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord graag als je vragen.

Loading

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten