To the world you may be just one person,
but to one person you may be the world

‘Waarom kijk je zo sip?’ vraagt Billy als hij zijn beste vriendinnetje alleen ziet zitten. Bonny zucht diep en kijkt naar de bonte verzameling aan pluizige konijntjes, die samen lachend de heuvel op en af blijven rennen. Ze hebben overduidelijk zoveel plezier.
‘Kijk, ‘ zegt ze tegen Billy terwijl ze naar de groep konijntjes knikt, ‘ik zou zo graag mee willen spelen maar ik ben te klein, ze zien me niet. Ik kan ook niet zo hard roepen, ze horen me niet. Als ik probeer mee te spelen, snap ik hun regels niet.’ Bonny zucht nog maar eens diep. Ze voelt zich eenzaam.

Billy kijkt naar zijn kleine, pluizige vriendinnetje. Ze is altijd al een beetje anders geweest dan de rest maar dat maakt haar niet minder leuk. Ze maakt Billy altijd weer met haar grapjes aan het lachen tot hij buikpijn heeft. Billy kan over alles met haar praten en elk probleem lossen ze samen op. Maar bovenal is ze gewoon verschrikkelijk lief.
Nee, Billy zou zijn beste vriendinnetje geen dag willen missen. Met zijn pluizige pootjes geeft hij Bonny een dikke konijnenknuffel en zeg: ‘De rest van de konijnenheuvel ziet misschien niet hoe bijzonder jij bent, maar voor mij ben je mijn wereld en ik zou je geen dag willen missen.’

Loop je al heel lang met een idee rond voor een prentenboek? Wil je graag een illustratie laten maken voor een speciale gelegenheid en je vindt mijn stijl helemaal geweldig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord graag als je vragen.

Loading

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten