Wisdom begins with wonder

‘Waar ga je heen?’ vraagt de libelle aan het lieveheersbeestje, die in de warme zomerzon langzaam aan een pluizebol op de wind meezweeft.

‘Waar de wind me heen brengt.’ roept ze vriendelijk terug.
‘Maar wil je dan niet weten waar je heen gaat?’ vraagt de Libelle verbaasd, terwijl ze het lieveheersbeestje verder ziet zweven.

‘Nee,’ schudt het lieveheersbeestje haar hoofd, als de wind zachtjes haar een duwtje in de goede richting geeft. ‘Ik laat me verrassen door de wind.’

‘Ben je dan nooit bang waar je terecht komt?’ vraagt de libelle verbaasd.

‘Natuurlijk niet’ lacht het Lieveheersbeestje uit de verte, ‘waar ik ook terecht kom, het zal er altijd wonderbaarlijker zijn, dan wat ik heb achtergelaten.’

Loop je al heel lang met een idee rond voor een prentenboek? Wil je graag een illustratie laten maken voor een speciale gelegenheid en je vindt mijn stijl helemaal geweldig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik beantwoord graag als je vragen.

Loading

Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op "cookies toestaan" om u de best mogelijke ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of wanneer u op "Accepteren" klikt, stemt u hiermee in.

Sluiten